Ciorba de vara

de ralu_ca in Ciorbe, 28 Iun 2015 | 5985 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 10 cartofi noi
  • 5-6 cepe rosii din gradina
  • 2 morcovi
  • 1 castron fasole fideluta
  • 500 g rosii feliate si ardei (zarzavat la sticla)
  • sare
  • piper
  • leustean
  • zeama zarzare
  • ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vara:

In oala, am pus uleiul, apoi am pus la calit ceapa tocata si morcovul taiat rondele subtiri, pentru cateva minute. Am turnat peste ele, zarzavatul, am amestecat, apoi am turnat apa, cam jumatate de oala. Am taiat fideluta in 2 sau 3 si am pus-o in oala de ciorba. Intre timp am spalat cartofii si i-am taiat pe cei mai mari in 2 sau 3, pe cei mici i-am lasat intregi. I-am pus si pe ei in oala, iar spre final am adaugat si dovlecelul taiat bucati, alaturi de sare si piper. Am acrit cu zeama de zarzare si cand a fost gata, am tocat leustean. 

A iesit o bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

ieri la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

pe 10.11 la 10:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana