Ciorba de salata verde

de cristinutanicolita in Ciorbe, 12 Mai 2020 | 3054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg salata verde
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • Foi de ceapa verde
  • Marar
  • Ulei
  • Sare
  • 100 g fidea de casă
  • 2 lg pasta de rosii
  • 3 l apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata verde:

Salata se spală foarte bine.

Apa se pune la fiert. 

Ceapa si morcovul se curăță și se spală. 

Foile de ceapa se spală bine. 

Se taie salata ,ceapa, morcovul, foile de ceapa. 

Cand apa fierbe se adaugă salata, ceapa, morcovul si foile de ceapa.

După 20 de minute, se pune pasta de rosii,fideaua,ulei  si potrivim gustul de sare. Se mai lasa sa fiarba 8 min,se oprește focul ,se adaugă mararul tocat marunt si se acoperă cu un capac. 

Se serveste cu smantana, iaurt.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din pulpa de porc, acrita cu moare de varza