Ciorba de salata verde

de cristinutanicolita in Ciorbe, 12 Mai 2020 | 3302 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg salata verde
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • Foi de ceapa verde
  • Marar
  • Ulei
  • Sare
  • 100 g fidea de casă
  • 2 lg pasta de rosii
  • 3 l apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata verde:

Salata se spală foarte bine.

Apa se pune la fiert. 

Ceapa si morcovul se curăță și se spală. 

Foile de ceapa se spală bine. 

Se taie salata ,ceapa, morcovul, foile de ceapa. 

Cand apa fierbe se adaugă salata, ceapa, morcovul si foile de ceapa.

După 20 de minute, se pune pasta de rosii,fideaua,ulei  si potrivim gustul de sare. Se mai lasa sa fiarba 8 min,se oprește focul ,se adaugă mararul tocat marunt si se acoperă cu un capac. 

Se serveste cu smantana, iaurt.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana