Ciorba de salata la multicooker

de Bya Ralu in Ciorbe, 22 Iul 2015 | 3984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 salate crete
  • 1 bucata de kaizer
  • 1 ceapa alba
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 oua pentru omleta
  • ulei pentru omleta
  • 2-3 linguri de smantana
  • 2 linguri de bulion
  • 2 catei de usturoi
  • vegeta/piper/boia dulce
  • 1 lingura de praf de bors delikat cu smantana
  • leustean uscat
  • patrunjel prospat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata la multicooker:

Se spala bine fiecare frunza de salata, se taie fasii si se pun in vasul de la multicooker.

Kaizerul il taiem cuburi,il punem peste salata si setam la functia Boil pentru 20 minute.

Ceapa se toaca marunt,morcovul rondele, iar ardeiul gras cuburi,se pun dupa ce au trecut cele 20 minute.

Se adauga condimentele si se setaza din nou functia Boil pentru alte 20 minute.

Se prepara omleta din cele 2 oua cu putin ulei, se taie bucati mici si se adauga in ciorba,punem si bulionul si usturoiul pisat.

Cand sa incheiat programul,se verifica daca legumele sunt gata si se amesteca zeama calda cu smantana si se adauga in ciorba.

Se presara putin leustean uscat si se adauga patrunjelul prospat tocat marunt si se poate servi.

TIPS-URI

1

se serveste cu ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taranesca de legume