Spalam, curatam legumele si le taiem marunt(ceapa ramane intreaga). Punem apa la fiert si cand da in clocot, adaugam legumele, frunzele intregi de telina si sare. Cand legumele au fiert adaugam bulionul amestecat cu 2 linguri (rase) de faina si patrunjelul verde si galustele. Lasam ciorba sa mai dea inca odata in clocot.
Galustele: din cantitatea de ingrediente de mai sus obtinem aproximativ 6 galuste.
Albusul de ou cu putina sare il batem tare, adaugam 12 lingurite de gris si galbenusul de ou, amestecam tocul cu grija (cu miscari circulare, de jos in sus). Punem apa cu putina sare la fiert si cand da in clocot reducem intensitatea focul si incepem sa adaugam galustele, pe care le vom forma cu lingurita(mini galuste 3-4 cm). De fiecare data cand luam o cantitate de compozitie in prealabil inmuiem lingurita in apa clocotita. Timp de fierbere 5-7 minute. Cand galustele au fiert, le strecuram si le adaugam in ciorba.