Ciorba de pui a la grec

de Irina in Ciorbe, 28 Oct 2013 | 13698 vizualizari

 

Asta e una dintre ciorbele mele preferate, probabil pentru ca smantana e obligatorie in ea.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 2 fasii de piept de pui
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei capia
  • 1 bucata de telina
  • 3 linguri de orez
  • sare
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 galbenus de ou
  • smantana
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:

Am pregatit carnea si legumele pentru ciorba.

Carnea am pus-o la fiert si am spumuit-o.

Intre timp am curatat legumele si le-am taiat cubulete, iar orezul l-am spalat bine, pana a ramas apa limpede.

Am adaugat legumele si orezul in vasul Zepter si am acoperit cu capacul.

Cand acul indicator a ajuns aproape de finalul zonei verzi am oprit focul. Cand acul a coborat in zona galbena, carnea, legumele si orezul sunt fierte.

Ciorba am dres-o cu galbenus de ou, zeama de lamaie, smantana, sare si verdeata.

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă albă de văcuță, preparată la Zepter