Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Asta e una dintre ciorbele mele preferate, probabil pentru ca smantana e obligatorie in ea.
Am pregatit carnea si legumele pentru ciorba.
Carnea am pus-o la fiert si am spumuit-o.
Intre timp am curatat legumele si le-am taiat cubulete, iar orezul l-am spalat bine, pana a ramas apa limpede.
Am adaugat legumele si orezul in vasul Zepter si am acoperit cu capacul.
Cand acul indicator a ajuns aproape de finalul zonei verzi am oprit focul. Cand acul a coborat in zona galbena, carnea, legumele si orezul sunt fierte.
Ciorba am dres-o cu galbenus de ou, zeama de lamaie, smantana, sare si verdeata.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola