Ciorba de puiut de la tara

de La Ancuta in Ciorbe, 11 Oct 2010 | 8632 vizualizari

 

Puiutul este de la tara, dar asta nu inseamna ca e taran

 

INGREDIENTE

  • spate, aripi, gat de pui de la tara
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • 2 ardei
  • 200 ml bulion
  • frunze de telina
  • cimbu
  • 2 maini taitei de casa
  • leustean
  • patrunjel
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de puiut de la tara:

Se spala carnea bine si se curata de puf sau cotoare. Se pune la fiert intr-o oala cu apa. Se spumeaza de cate ori este nevoie

Intre timp curatam ceapa, morcovii, patrunjelul si ardeii. Se taie toate marunt. Dupa ce carnea a dat cateva clocote si am indepartat spuma adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba.

Dupa ce carnea a fiert de jumatate se adauga bulionul, cimbrul si frunzele de telina. Se portiveste de sare si piper.

Adaugam taiteii si mai lasam putin sa farba.

Dupa ce a fiert carnea adaugam leustean si patrunjel verde tocat marunt si stingem focul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de puiut de la tara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca