repede si bun
Am spalat bine bucatile de pui.Ceapa,ardeiul si rosiile(decojite)le-am taiam marunt,morcovii si telina le-am dat pe razatoarea mica,cartofii i-am taiat cubulete.Am pus carnea si legumele in Kukta,am adaugat apa rece cat trebuie la ciorba,am pus delikat de pui si otet de pe tarhon,dupa gust.Am inchis cu capacul si am dat-o la foc.
Cand a inceput Kukta... sa fluiere,am dat focul mic,mic si am lasat sa fiarba 3 min.(cu ochii pe ceas) dupa care am stins focul.Am separat albusurile de galbenusuri. Albusul l-am batut cu putina sare iar in galbenus am pus putin otet de la tarhon,o cutie mica de smantana(25% grasime) diluata cu putin lapte si leusteanul taiat marunt. Cand am putut desface capacul de la Kukta,am tranferat ciorba in alta oala,am pus-o pe foc sa dea in clocot,am adaugat albusurile si am oprit focul.Dupa vreo 10 minute am dres ciorba.
Pofta buna!!
1
eu nu prea folosesc patrunjel sau pastarnac...imi place telina