După cum știți, Laurențiu-Ionel (traducere: Aparatul de gătit de la Philips Multicooker!), nu prea șomează în casa Zmeilor;) La ciorbe/ supe se descurcă excelent, așa că nu m-am putut abține să nu-l pun la treabă ;)
Pieptul de pui se taie bucățele potrivite și se pune la fiert în vasul aparatului Philps Multicooker. Aparatul se conectează la sursa de curent, se setează din meniu, programul BOIL, timp de gătire 30 de minute și se apasă butonul START. Între timp legumele se curăță, se spală și se taie cubulețe, adăugându-se la carnea fiartă, se asezonează de sare și piper proaspăt măcinat, aoi se programează din nou la BOIL ptr 30 de minute.
Smântâna amestecată energic, cu borșul călduț, gălbenușurile de ou se adaugă la ciorbă după ce s-a deconectat aparatul de la sursa de curent, amestecându-se energic pentru a nu se ”îmbrânzi” ciorbița, deoarece este încă e fierbinte ;)
Spor și poftă bună!