Ciorba de pui cu orez si bulion

de kamy in Ciorbe, 17 Ian 2011 | 15520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 buc spate pui
  • 3 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 1 canita orez
  • 300 ml.bulion
  • sare,piper
  • frunze telina
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu orez si bulion:

Am spalat bine si am curatat spatele de pui pe care l-am taiat in 3(fiecare bucata)Am cutarat legumele,le-am spalat si le-am dat pe razatoarea mica iar ceapa am taiat-o marunt.Am calit legumele in 3 lg.ulei.am adaugat carnea pe care am lasat-o pana s-a albit, amestecand din cand in cand,am pus apa fierbinte peste si am lasat sa fiarba la foc mic.Cand carnea de pui e aproape fiarta,am adaugat orezul spalat bine,am mai lasat sa fiarba 5 min dupa care am adaugat bulionul.Am pus sare si piper dupa gust.Dupa alte 5 min am stins focul si am pus frunzele de telina taiate marunt.

pofta buna!!!

TIPS-URI

1

am facut ciorba intr-o oala de 5l

2

daca aveti bulionul prea acru,puteti adauga 1 lg.de zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu orez si bulion" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de perişoare