Se pune carnea de pui la fiert si se spumeaza de cate ori e necesar.
Legumele le curatam si le taiem cubulete. Separat intr-o oala se pun 5 lg ulei iar morcovii, pastarnacul si patrunjelul se pun la calit in ulei pt. 5 minute. Se adauga ceapa taiata marunt, se amesteca dupa care se pune 1 litru din apa in care fierbe carnea. Se lasa la fiert si legumele. Cand carnea este fiarta se scoate pe o farfurie iar supa se adauga peste legume. Cand legumele sunt pe jumatate fierte, se adauga fasolea, cartofii, ardeiul iar la final cand toate sunt fierte se adauga mazarea (eu am avut din conserva si a fost gata fiarta). Se acreste cu zeama de varza, se mai adauga sare dupa gust, se mai lasa sa dea cateva clocote, dupa care se ia de pe foc, se pun frunze de telina intregi si se acopera oala.
Se serveste cu ardei iute. Pofta buna!