Ciorba de pui cu fasole verde

de carmenvlad in Pui, 26 Mar 2011 | 9213 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente

  • 500 g carne pui (spate, aripioare)
  • 200 g fasole verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe
  • 1 cartof
  • 2 morcovi
  • 50 g orez
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • Sare dupa gust
  • 1 lingurita Maggi “secretul gustului”
  •  2 lingurite “bors magic”

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu fasole verde:

Se spala carnea bine si se pune la fiert in aproximativ 3 l apa calda. Se spumeaza de cateva ori si apoi se adauga ½ lingurita sare, pastarnacul, 1 morcov, 1 cartof taiat in patru, fasolea verde si se acopera vasul cu un capac

. Se fierbe ciorba 20 de minute. Se adauga ceapa calita impreuna cu ardeiul gras su un morcov ras in 50 ml ulei, orezul spalat, secretul gustului si se mai fierbe 10-15 minute.

Se acreste ciorba cu 2 lingurite de bors, se presara patrunjel si se opreste focul. Se acopera vasul si se mai lasa 10 minute.

Se serveste calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Coin Vert