ciorba de pui a la grec

de Dana Cristea - pusikmea in Supe/Ciorbe, 6 Mar 2010 | 7284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 2 cartofi
  • un ardei
  • un morcov
  • un dovlecel
  • pastarnac
  • telina
  • radacina de patrunjel
  • patrunjel
  • 1 ou
  • smantana
  • sare de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ciorba de pui a la grec:

se spala bine pulpele, se pun la fiert, se spumeaza, apoi se pun morcovii taiati rondele, pt k fierb mai greu, dupa care adaugam si celelate legume, lasam sa fiarba la foc mediu, cand a fiert, punem sare dupa gust, luam de pe foc si punem oul batut cu smantana, pt k ciorba sa nu se branzeasca se pun cateva linguri de ciorba pt a se incalzii, apoi punem patrunjelul tocat marunt si sarea de lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Dana Cristea - pusikmea 1

07.03.2010, 15:34

ms, da am mai auzit k se pune si orez, dar na fiecare adapteaza dupa gustul sau

Sylvia 1

09.03.2010, 10:09

Este una din preferatele mele, tare as manca o portie

Dana Cristea - pusikmea 1

09.03.2010, 10:57

te-as invita cu mare drag, dar din pacate s-a terminat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca cu pulpe de pui ( reteta cu nr.400)