Ciorba de pasare, asa cum imi place mie, dulce, adica neacrita.
Se pun la fiert, intr-o oala incapatoare, apa cu spinarile si aripioarele de pui, alaturi de un varf de lingurita cu sare.
Cand incepe sa fiarba, se ia spuma.
Se mai amesteca din cand in cand in ciorba, astfel incat carnea sa nu se lipeasca de oala.
Cand carnea e aproape fiarta, se adauga legumele: mai intai ceapa, care va limpezi ciorba, apoi se adauga si morcovul dat prin razatoare, rosioarele, ardeiul gras taiat marunt.
Cand legumele sunt fierte, se adauga fideaua si se mai lasa un pic.
Se gusta si se potriveste cu sare, daca mai trebuie. Se ia focul si se adauga verdeata tocata marunt.
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/ciorba-de-pui.html