Ciorba de pui

de slowfoodcuisine in Ciorbe, 26 Feb 2011 | 4244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • gogosar
  • radacina de patrunjel
  • frunze de patrunjel
  • zeama de lamaie
  • sare, piper
  • suc de rosii
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Am portionat puiul, l-am fiert si rasfiert pana ce carnea a fost moale. In tot acest timp am cules din oala spuma formata. Am portionat puiul. Am tocat marunt legumele si le-am calit in 2 linguri de masline. Am adaugat bucatile si supa de pui si sucul de rosii. Am lasat sa mai fiarba cateva clocote sa se imprieteneasca aromele, am potrivit la gust cu sare, piper si zeama de lamaie. Am presarat patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza