Ciorba de pui

de ela in Supe/Ciorbe, 20 Aug 2010 | 6290 vizualizari

 

nu este aspectuoasa in poze,dar sotul meu a tinut sa imi spuna ca ,,este foarte buna ciorba asta''....

 

INGREDIENTE

  • piept de pui mai mare
  • 1ardei capia rosu
  • 1ardei capia galben
  • sare
  • .piper
  • .vegeta
  • 1morcov mai mare
  • 6 cartofi
  • 1pastarnac
  • 1ceapa mare
  • 1legatura patrunjel
  • 500ml bors(sau bors magic de la knoor sau maggi 2-3linguri,dupa gust)  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Se curata zarzavaturile,se spala si se taie bucati mici(fara cartofi) si se inabusa in putin ulei cu 4-5linguri de apa.Cand incep sa se inmoaie zarzavaturile,se adauga pieptul de pui taiat cubulete,se completeaza cu putina apa,se sareaza si se pipereaza si se lasa sa fiarba pana se albeste carnea,cu capacul pus.

Se completeaza cu 3litri de apa,se pun cartofii curatati si taiati cubulete,se pune putina vegeta si se lasa sa fiarba inca 20-25minute.

Spre sfarsit se acreste cu bors,se mai condimenteaza daca trebuie si se pune patrunjelul tocat marunt.

TIPS-URI

1

se serveste cu smantana

2

se poate drege cu doua galbenusuri batute cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

mena29 1

22.08.2010, 00:17

Ela,si eu vreau o portie ca-mi place ciorbita ta

ela 1

22.08.2010, 00:26

Mihaela,sigur ca e si pt tine

mena29 1

22.08.2010, 00:43

Eram sigura ca nu uiti tu de mine Eluco

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

ieri la 18:32

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

pe 10.11 la 10:23

Pui prajit de casa – Cum sa prepari o crusta crocanta si savuroasa

pe 10.11 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de praz