Lasam pentru 1 ora lintea la inmuiat, apoi aruncam apa in care a stat.
Curatam ceapa,morcovul si ciupercile.
Ceapa se taie cubulete, morcovul rondele si ciupercile le feliem.
Prajim in ulei feliile de prosciuto (rupte fasii) pana isi schimba culoarea si devin usor crocante.
Calim putin ceapa peste feliutele subtiri de prosciuto prajite, adaugam rondelele de morcov si feliile de ciuperci.
Condimentam cu sare si piper, adaugam foaia de dafin si lingurita de pasta de tomate,bobitele de mustar, punem apa (cca 4-5 cani) si lasam sa fiarba la foc potrivit in jur de 20 minute.
Adaugam lintea umflata, mai punem putina apa daca mai este nevoie, adaugam tarhonul uscat si mai fierbem la foc potrivit alte 20 minute.
Stingem focul, presaram patrunjel verde tocat si lasam sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.
Pofta buna!