Ciorba de potroace

de La Ancuta in Ciorbe, 14 Feb 2011 | 7693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de pui (gat, spate)
  • 200-300 g maruntaie de pui (eu am avut pipote de curcan)
  • 2 cepe
  • 2 morcovi mari
  • 2 pastarnaci
  • 1 telina mica
  • 1 cescuta orez
  • 2 oua
  • 200 ml smantana
  • leustean
  • 1/2 litru zeama de varza
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de potroace:

Se taie carnea bucati mai mici, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Se spumuieste de cate ori e nevoie
Adaugam apoi ceapa si zarzavatul taiat marunt si lasam la fiert 30-45 de minute.
Spalam orezul bine si il adaugam in ciorba. Dupa ce a fiert orezul adaugam zeama de varza mai lasam sa dea cateva clocote.

Batem ouale intregi si le amestecam cu smantana. Adaugam supa din oala, in fir subtire si amestecam bine.
Dam de pe foc si adaugam ouale cu smantana.

Mai punem oala pe foc si lasam sa dea 2-3 clocote apoi stingem focul.

Adaugam leustean verde tocat si servim calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba alba din rucola cu slaninuta afumata