Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Carnea se pune la fiert la foc mic, bucati intregi(eu am avut portionata pentru snitel). Dupa ce da cateva clocote va lasa spuma. Eu prefer sa o strecor. In zeama strecurata adaugam varza taiata mai mare. Lasam sa fiarba cu carnea la foc mic, adaugam si sare si vegeta.
Intre timp pregatim legumele. Ceapa o tocam marunt. Morcovii,telina si ardeiul le taiem cubulete mici. Intr-o craticioara punem uleiul si legumele de mai sus. Amestecam de cateva ori apoi adaugam boiaua. Mai amestecam putin si adaugam bulionul si un pahar(150ml)apa. Lasam sa fiarba sub capac 5-6min. Apoi le adaugam in ciorba. Lasam sa fiarba 40-45min. Cartofii ii taiem cubulete mici ca la piure si ii adaugam in ciorba. Ii lasam sa fiarba 15-20min (testam cu furculita daca s-au fiert) si adaugam fasolea verde. Scoatem carna si o taiem bucatele(cubulete).Lasam 5 minute sa fiarba si adaugam otetul. Dupa ce a fiert si cu otetul 1-2min oprim focul
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola