Ciorba de porc cu legume

de LUK in Ciorbe, 1 Feb 2011 | 6919 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500gr pulpa de porc
  • 200gr varza cruda
  • 300gr fasole verde fiarta
  • 3 morcovi
  • o telina mica
  •  3 cartofi
  • o ceapa alba
  •  o jumatate de ardei galben
  • o lingura de bulion
  • o jumatate de lingurita de boia de ardei dulce
  • sare,vegeta dupa gust
  • o lingura de ulei
  • 3-4l de apa
  • otet de pe tarhon dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu legume:

Carnea se pune la fiert la foc mic, bucati intregi(eu am avut portionata pentru snitel). Dupa ce da cateva clocote va lasa spuma. Eu prefer sa o strecor. In zeama strecurata adaugam varza taiata mai mare. Lasam sa fiarba cu carnea la foc mic, adaugam si sare si vegeta.

Intre timp pregatim legumele. Ceapa o tocam marunt. Morcovii,telina si ardeiul le taiem cubulete mici. Intr-o craticioara punem uleiul si legumele de mai sus. Amestecam de cateva ori apoi adaugam boiaua. Mai  amestecam putin si adaugam bulionul si un pahar(150ml)apa. Lasam sa fiarba sub capac 5-6min. Apoi le adaugam in ciorba. Lasam sa fiarba 40-45min. Cartofii ii taiem cubulete mici ca la piure si ii adaugam in ciorba. Ii lasam sa fiarba 15-20min (testam cu furculita daca s-au fiert) si adaugam fasolea verde. Scoatem carna si o taiem bucatele(cubulete).Lasam 5 minute sa fiarba si adaugam otetul. Dupa ce a fiert si cu otetul 1-2min oprim focul

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de porc á la grec