Ciorba cu varza de Bruxelles

de Valclaudia in Ciorbe, 7 Sep 2013 | 18296 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 l de apa
  • 500 gr. varza de Bruxelles
  • 10 cm dintr-un praz
  • 1 gogosar rosu
  • 1 ardei galben
  • 1/2 buc. radacina de telina
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • cca 300 gr rosii cherry
  • 2 morcovi mari
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 foaie de dafin
  • busuioc si rozmarin uscat
  • 1 manunchi frunze de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu varza de Bruxelles:

Curatam si spalam legumele.

Taiem telina cubulete, o calim in ulei impreuna cu gogosarul, prazul si ardeiul taiate bucati. Adaugam verzele de Bruxelles, le calim cca 5 minute, adaugam sare si piper dupa gust.

Morcovii se taie fasii lungi cu ajutorul curatatorului de legume. Se adauga in oala peste celelalte legume, completam cu cantitatea necesara de apa (cca 3-4l), adaugam foaia de dafin, rosiile cherry impartite in 4 si lasam oala la foc mic pana fierb toate legumele.

La final adaugam pasta de rosii, busuiocul uscat si rozmarinul, mai lasam sa dea cateva clocote si stingem focul.

Presaram patrunjelul verde tocat si gata ciorba!

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu smantana