Ciorba de peste

de alina_paula in Ciorbe, 23 Noi 2012 | 8922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati caras
  • 2 linguri ulei
  • 1 ardei rosu
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei galben
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 50 g orez
  • 1 legatura leustean si una marar
  • 6-7 rosii
  • bors optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Se pun intr-o oala 3 litri apa si 2 linguri ulei la fiert. Ceapa se curata si taie bucatele mici, la fel si morcovul, telina si pastarnacul. Ardeiul se taie in fasii. Cand apa incepe sa fiarba se pun legumele. Cand legumele s-au inmuiat se pune si orezul spalat . Dupa ce orezul s-a fiert se pun si rosii taiate bucatele mici.

Dupa ce s-au fiert si rosiile se da focul mic si se adauga pestele. Se pune sare in functie de gust. Acum se adauga si borsul sau zeama de lamaie.

Cand pestele s-a ridicat la suprafata se opreste focul si se adauga verdeata tocata marunt si se pune capac.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bunica 1

23.11.2012, 18:26

Ma primesti maine la praz?

andreea_angelo 1

23.11.2012, 20:35

vreu si eu,imi place foarte foarte tare

gaby_gabytza 1

24.11.2012, 10:53

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de peste - 2