Ciorba de peste

de ela in Ciorbe, 12 Mai 2011 | 14009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3fire ceapa verde,
  • 2ardei capia,
  • 2morcovi,
  • 4cartofi,
  • 4linguri orez,
  • 1bucata peste(merluciu am pus eu),
  • 1felie telina,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta de legume,
  • patrunjel,
  • leustean,
  • bors,
  • 1conserva rosii bucati in bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Taiem rondele ceapa verde.Curatam morcovii,telina si ardeiul si ii taiem cubulete.Punem legumele in putin ulei si lasam la calit cateva minute.Adaugam apa si cand incepe sa fiarba punem orezul si cartofii taiati cubulete,sare,piper si vegeta si lasam sa fiarba vreo 20minute,apoi adaugam rosiile in bulion si mai condimentam daca trebuie.Punem si pestele taiat bucati mai mici,bors dupa gust si lasam sa dea 3-4clocote,apoi oprim focul,presaram deasupra patrunjel si leustean,punem capacul si lasam cateva minute acoperit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu stiuca