Ciorba de perisoare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de gaby_duceag in Slow Cooker, 7 Sep 2015 | 11369 vizualizari

 

Daca Danut a spus ca e foarte buna, el, care URASTE ciorbele, mai trebuie sa completez ceva? :P

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare
  • 400 g carne tocata de pui
  • 3 linguri orez
  • patrunjel si marar verde
  • un ou
  • sare si piper
  • In plus
  • o ceapa
  • o felie telina
  • un morcov mare
  • un ardei gras rosu
  • patrunjel
  • pastarnac
  • 2 galbenusuri
  • o cana bors de putina
  • patrunjel si marar verde
  • leustean
  • 3 linguri de ulei
  • 3 linguri orez
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Conecteaza slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4,7 l la sursa de curent.

Pregateste toate radacinoasele (ceapa, pastarnacul, telina, patrunjelul) spalandu-le si curatandu-le de coaja.

Ceapa toac-o marunt iar pe restul da-le pe razatoare.

Pune-le-n vasul de ceramica al aparatului Crock-Pot si toarna peste ele 3 l apa.

Porneste aparatul si seteaza-l pe programul High,  5:30.

Pregateste perisoarele amestecand carnea tocata cu oul, orezul inmuiat cateva minute in apa fierbinte si scurs bine, patrunjelul, putin marar, sare si piper.

Modeleaza cu mainile umede perisoare si aseaza-le pe o farfurie.

Adauga-le-n vasul Crock-Pot dupa ce au trecut 2 ore de la inceperea programului.

Adauga si uleiul, ardeiul spalat si taiat cubulete mici  si putina sare.

Dupa inca o ora adauga celelalte 3 linguri de orez spalat bine.

Cu jumatate de ora inainte de a se finaliza programul adauga borsul de putina si potriveste gustul de sare si piper.

Bate bine cele doua galbenusuri, amesteca-le cu leusteanul tocat si adauga peste ele doua polonice din ciorba. Omogenizeaza si adauga in ciorba amestecul inainte cu 15 minute de a fi gata programul. Tot atunci adauga si mararul si patrunjelul tocate.

Serveste fierbinte, cu sau fara smantana.

Noi am pus la servire, suntem fani ai ciorbelor cu smantana ;)

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Porc cu smantana si ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L