Ciorba de perisoare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de gaby_duceag in Slow Cooker, 7 Sep 2015 | 10662 vizualizari

 

Daca Danut a spus ca e foarte buna, el, care URASTE ciorbele, mai trebuie sa completez ceva? :P

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare
  • 400 g carne tocata de pui
  • 3 linguri orez
  • patrunjel si marar verde
  • un ou
  • sare si piper
  • In plus
  • o ceapa
  • o felie telina
  • un morcov mare
  • un ardei gras rosu
  • patrunjel
  • pastarnac
  • 2 galbenusuri
  • o cana bors de putina
  • patrunjel si marar verde
  • leustean
  • 3 linguri de ulei
  • 3 linguri orez
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Conecteaza slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4,7 l la sursa de curent.

Pregateste toate radacinoasele (ceapa, pastarnacul, telina, patrunjelul) spalandu-le si curatandu-le de coaja.

Ceapa toac-o marunt iar pe restul da-le pe razatoare.

Pune-le-n vasul de ceramica al aparatului Crock-Pot si toarna peste ele 3 l apa.

Porneste aparatul si seteaza-l pe programul High,  5:30.

Pregateste perisoarele amestecand carnea tocata cu oul, orezul inmuiat cateva minute in apa fierbinte si scurs bine, patrunjelul, putin marar, sare si piper.

Modeleaza cu mainile umede perisoare si aseaza-le pe o farfurie.

Adauga-le-n vasul Crock-Pot dupa ce au trecut 2 ore de la inceperea programului.

Adauga si uleiul, ardeiul spalat si taiat cubulete mici  si putina sare.

Dupa inca o ora adauga celelalte 3 linguri de orez spalat bine.

Cu jumatate de ora inainte de a se finaliza programul adauga borsul de putina si potriveste gustul de sare si piper.

Bate bine cele doua galbenusuri, amesteca-le cu leusteanul tocat si adauga peste ele doua polonice din ciorba. Omogenizeaza si adauga in ciorba amestecul inainte cu 15 minute de a fi gata programul. Tot atunci adauga si mararul si patrunjelul tocate.

Serveste fierbinte, cu sau fara smantana.

Noi am pus la servire, suntem fani ai ciorbelor cu smantana ;)

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot