Ciorba de perisoare dreasa cu smantana si ou, reteta casei

de mena29 in Ciorbe, 22 Ian 2017 | 41830 vizualizari

COMENTARII (37)

Aletta 1

23.01.2017, 09:29

PREFERATA MEA

Lau 1

23.01.2017, 10:53

place

Rahela Velicu 1

23.01.2017, 11:39

Cris2711 1

23.01.2017, 11:41

Ce retete frumoase ai ,Menucule

Rocsi 1

23.01.2017, 18:47

Noi nu suntem fani ai ciorbelor drese cu ou si smantana, dar a ta arata prea bine!

mirela0911 1

23.01.2017, 19:32

The best!

Gherca Daniela 1

23.01.2017, 20:31

DIANA B 1

18.02.2017, 09:01

Mena , tu ai radacini moldovenesti , de faci ciorbe acrite cu bors? Minunat gust si aspect! (Y)

mena29 1

18.02.2017, 22:46

Diana, nu am radacini moldovenesti insa imi plac mult ciorbele acre, chiar si cele acrite cu bors. Multumesc!

mena29 1

18.02.2017, 22:47

Va multumesc frumos pentru aprecieri! >D:<

Rahela Velicu 1

23.03.2017, 13:03

Aurelia 07_07 1

18.12.2019, 22:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare de pui