Ciorba de perisoare cu zucchini, smantana si tarhon

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 24 Aug 2020 | 3939 vizualizari

COMENTARII (15)

abstract01 1

25.08.2020, 00:09

Adauga comentariu...

MotanLaOale 1

25.08.2020, 00:22

Valclaudia 1

25.08.2020, 06:43

o bunatate!

dantes 1

25.08.2020, 08:38

Interesanta!

RODIMUR 1

25.08.2020, 08:43

Bună...!

vasimur 1

25.08.2020, 09:09

Ina 1

25.08.2020, 09:27

Bogate ciorbe mai faci

Panacris 1

25.08.2020, 09:54

Dacă are smântână și tarhon, e perfectă, nici carne nu-i mai trebuie!

mihaelar63 1

25.08.2020, 10:58

Ina , cateodata trebuie sa tina de foame si in loc de al doi-lea fel de mancare .

Adi 1

25.08.2020, 18:23

Buna!

Gherca Daniela 1

27.08.2020, 18:06

super gustoasa!

madi_marin 1

29.08.2020, 18:33

Regina ciorbelor, iar ai facut o bunatate!

Ancutsa 1

30.08.2020, 16:24

Ce bine arata!

Rocsi 1

30.08.2020, 21:27

Arata atat, dar atat de bine ciorbita ta!

RuxyRux 1

28.10.2020, 20:47

Oh, ce bunatate! Ce culoare si ce gust!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de taitei