Ciorba de perisoare cu zeama de varza

de MOKUSKA in Ciorbe, 18 Feb 2014 | 3419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 felie de telina radacina
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de bulion
  • pasta de ardei ( am folosit amestec de gogosari si capia facut de mine)
  • 1 legatura de leustean
  • 3 cani mari zeama de varza ( in functie de cat de sarata e zeama de varza se completeaza cu apa)
  • ulei pentru calit

Perisoare:

  • 350 g carne tocata amestec vita,porc
  • 2-3 linguri de orez
  • 1 ou
  • leustean tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu zeama de varza:

Se curata morcovul, pastarnacul, telina si se da prin razatoare, se toaca ceapa marunt. Se calesc in putin ulei cu putina apa, se toarna putina apa peste si se lasa la fiert, dupa 15 minute se adauga zeama de varza, bulionul si pasta de ardei. Lasam la fiert sub capac.

Pana fierb legumele pregatim perisoarele: spalam orezul, amestecam cu carnea tocata, 1 ou intreg, leustean tocat ( se mixeaza foarte bine!). Dupa ce am terminat de pregatit perisoarele le punem la fiert, (este suficient sa fiarba legumele pana cand terminam de pregatit perisoarele).

Perisoarele fierb in maximum 15 minute. Inainte sa luam ciorba de pe foc adaugam leustean tocat, lasam sa dea in clocot si lasam sub capac inca 10 minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Atentie la zeama de varza, daca este foarte sarata adaugati mai multa apa la zarzavat

2

Sare nu folosesc

3

Se poate servi si cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Lia_ 1

20.02.2014, 10:18

cea mai buna asa o fac si eu, musai cu zeama de varza

Bya Ralu 1

24.02.2014, 18:04

ce buna trebie sa fie

diaconta 1

26.02.2014, 18:46

Foarte bune perisoarele cu zeama de varza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de gulii cu perisoare afumate