Daca tot am fost la capitolul cu ciuperci ,am testat si o ciorba cu ciuperci............................super buna
Se curata morcovul,telina,radacina de patrunjel si ceapa
se taie toate bucatele nu foarte mici in afara de ceapa care ramane intreaga si se pun la foc intr-o oala cu apa si sare sa fiarba apoi se pun frunzele de telina si patrunjel (le puteti lega putin cu ata si le scoateti la final afara)
Carnea tocata se amesteca cu ciupercile tocate cu 2 oua ,sare ,piper si daca e nevoie putina faina asta numai in cazul in care e prea moale compozitia,eu am pus 1 lingura de faina,apoi se fac perisoare mici care se pun in ciorba peste zarzavaturi sa fiarba la foc potrivit
dupa 10 minute se poate pune si orezul ,iar dupa ce toate sant fierte se pune borsul.
Se potriveste de sare daca mai e nevoie se mai da 2 clocote si se stinge focul
Separat se bat 3 oua se amesteca cu smantana si apoi se pune peste ciorba dar numai dupa ce sa astamparat putin ciorba sa nu fie foarte fierbinte altfel se strange oul.
Se serveste cu patrunjel verde(nu am pus ca nu am mai avut dar nici piticilor nu le place )si cu ardei piscos
pofta buna
PS:am avut si o reclamatie "mami ai facut cam mari perisoarele astea,data trecuta erau mult mai mici"e foarte adevarat ca le-am facut putin cam mari de obicei le fac foarte mici