Ciorba de perisoare cu carne amestec

de abetina in Ciorbe, 20 Mar 2018 | 4754 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg oase de vita sau porc
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de telina
  • 2 morcovi
  • sare dupa gust
  • 1 ceapa
  • 1 kg carne amestec,porc si vita
  • 300 ml bors
  • 1 mix gogosari
  • 1 legatura leustean
  • 4 oua
  • 400 gr smantana
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu carne amestec:

Se fierb oasele, se scot, se strecoara supa si se adauga radacinoasele taiate cubulete mici, mixul de gogosari, se lasa sa fiarba cam 10 minute la foc potrivit.
  Intr-un vas se pune carnea, ouale, putina sare, se amesteca si se face o compozitie omogena, se ia in podul palmei cate putina compozitie si se fac perisoare mici ce se asaza pe un platou, dupa care se dau drumul usor in oala cu legumele ce fierb, dar focul sa fie potrivit, se fierg tot la foc potrivit sa nu se imprastie. Cand sunt fierte, se adauga bors dupa gust si preferinte, sare si se lasa sa mai traga doua, trei clocote, apoi se opreste focul. Se ia cu polonicul din oala bors, se toarna usor peste smantana, se amesteca usor sa nu se taie si se toarna in oala cu ciorba, se adauga putin leustean verde si se poate servi.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu carne amestec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]