Ciorba de perisoare

de Bunica in Ciorbe, 10 Mai 2014 | 4107 vizualizari

 

Ciorba de perisoare din carne de pui este usoara si foarte mult iubita de copii.Asa ca ampreparat-o si a iesit foaaaaaaaaarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa rosie sau alba
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 cartof
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 telina mica
  • 200 g. suc de rosii
  • 3 pulpe superioare de pui tocate
  • o legatura ceapa verde
  • o ;egatura patrunjel
  • 50 g. orez
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • o legatura leusten verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Ceapa impreuna cu radacinoasele se curata,spala si toaca marunt.

Intr-o oala de 5 l. se pune apa(pana la jumatate)la fiert.

Cand apa clocoteste se pun legumele tocate.

Se lasa sa fiarba pana cand morcovul este fiert pe jumatate.

Intre timp ne ocupam de perisoare.

Ceapa verde se  curata,spala .Patrunjelul se curata folosind doar frunzele.

Cepa impreuna cu patrunjelul se pun in blender si se  maruntesc.

Carnea tocata o amestecam cu ceapa,patrunjelul,orezul spalat,sare,piper si un ou.

Firmam cu mana umeda bilute rotunde cat vrem de mari si le dam drumul in oala cu cioba.

Cand perisoarele se ridica ,adaugam sucul de rosii si lasam sa dea cateva clocote(pana dispare spuma care se formeaza).

Stingem focul.

Batem oul intr-un castron,il varsam in ciorba si amestecam repede,pentru a se forma zdrente.

Lasam sa se raceasca putin si punem leusteanul tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

Leusteanul il pun cand ciorba s-a racit putin pentru a dat mai multa aroma.

2

Ciorba se poate acri cu bors sau zeama de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]