Ciorba de perisoare

de reisnaor_2006 in Supe/Ciorbe, 10 Mar 2014 | 4381 vizualizari

 

noua ne place foarte mult

 

INGREDIENTE

  • carne tocata porc-vita
  • morcov
  • telina
  • ceapa
  • patrunjel
  • ardei gras
  • 200g smantana
  • 3 galbenusuri
  • zeama si frunze de tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se caleste o ceapa taiata marunt,ardeiul si morcovul ras ,se stinge cu apa ,se adauga patrunjelul, telina taiate cubulete sau date prin razatoare si se lasa la fiert.Se fac perisoarele din carnea tocata amestecata cu sare,piper,orez si putin delicat si se pun la fiert peste restul.

Cand au fiert perisoarele se lasa focul mai incet se adauga sare,piper,eu acresc cu zeama de la tarhon,adaug tarhon. taiat marunt.Galbenusurile le batem cu 200g smantana si se toarna in ciorba luata de pe foc.Pofta buna.

Servita cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu bors si leustean