Ciorba de perisoare

de - Andreea - in Ciorbe, 23 Ian 2013 | 6677 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru ciorba:

  • 1 ardei gras mare
  • 1 ceapa medie
  • 3 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 3 tije telina
  • bulion
  • patrunjel
  • knorr
  • piper
  • bors
  • 2 linguri paste steluta ptr ciorba

pentru perisoare:

  • 500 gr carne tocata
  • 2 oua
  • 1 cescuta orez
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Amestecam intr-un bol carnea tocata ,ouale,orezul,sarea,piperul si patrunjelul.Din aceasta compozitie formam bilute.

Curatam telina si morcovul si le taiem rondele.Le punem la fiert intr-o oala cu apa .

Dupa citeva minute, adaugam ceapa tocata marunt, ardeiul taiat in cuburi mici si dovlecelul taiat in doua apoi rondele.Lasam sa fiarba legumele.

Adaugam knorr si piper dupa gust.

Cind legumele sunt aproape fierte adaugam bulionul si pastele.Dupa 5 minute adaugam perisoarele.

Cu 5 minute inainte de a inchide focul punem borsul si patrunjelul.

Se serveste fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare