Ciorba de perisoare

de marcela1979 in Ciorbe, 23 Feb 2011 | 4621 vizualizari

 

aveam o pofta...

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de porc 250 gr
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 2 oua
  • 200 gr smantana
  • vegeta,piper
  • leustean,tarhon
  • 1 lingura de bors magic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se pune apa la fiert 4 l .Cand fierbe se adauga ceapa tocata,morcovii si patrunjelul tocat marunt si ardeiul kapia tocat marunt.Se lasa sa fiarba.Intre timp se fac perisoarele astfel:se amesteca carnea tocata cu 1 ou ,vegeta si piper.Cand zarzavatul e pe jumatate fiert se umezesc mainile cu apa si se fac perisoare care se pun in oala cu ciorba.Se lasa sa fiarba 20 de minute la foc mic.

Cand perisoarele sunt fierte se adauga vegeta si piper dupa gust.Se amesteca 1 galbenus de ou cu smantana,se adauga 2 polonice de ciorba si se amesteca aducand la temperatura ciorbei apoi se adauga in oala amestecand.Se pune bors magic,leustean si tarhon uscat dupa gust.Se mai da un clocot si se stinge focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

24.02.2011, 16:12

Chiar mi-e dor de ciorba de perisoare

marcela1979 1

24.02.2011, 18:02

multumesc motan

marcela1979 1

24.02.2011, 18:02

vino mihaelar ca nu faci decat maxim 1 ora pana la mine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare taraneasca cu zeama de varza