Ciorba de stevie de post

de Andra_Constantinescu in Ciorbe, 6 Apr 2015 | 9438 vizualizari

 

Pentru ca tot e post si pentru ca a inverzit natura, v-am adus o ciorba cu stevie proaspata.

 

INGREDIENTE

  • 800g frunze de stevie
  • o ceapa
  • un morcov
  • o jumatate de ardei kapia
  • 5 linguri ulei
  • circa 4 l apa
  • 3-4 linguri de rosii preparate pentru iarna
  • o mana de spaghete (circa 50g)
  • o legatura de leustean
  • sare, dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stevie de post:

Se curata ceapa, morcovul si ardeiul, se spala, se toaca si se pun la fiert in putina apa, cat sa le acopere, impreuna cu uleiul. Dupa ce s-au fiert putin legumele, se adauga stevia, spalata si tocata. Se fierbe 2-3 minute, dupa care se completeaza oala cu apa.

Cand stevia este fiarta de tot, se adauga 3-4 linguri de rosii preparate pentru iarna, o mana de spaghete si sare, dupa gust. La final, dupa ce se opreste focul, se adauga leusteanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stevie de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciolan afumat cu galuste de cartofi si zeama de varza