Ciorba de Perisoare

de nico15 in Ciorbe, 12 Dec 2010 | 4906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 telina potrivita
  • 3 morcovi
  • 1-2 cepe
  • 1 ardei
  • 500 gr carne tocata amestec
  • paste sau orez
  • 1 dovlecel
  • bors
  • sare, piper
  • pasta de tomate
  • 1-2 oua pentru perisoare
  • 1 ou pentru a se bate in ciorba
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de Perisoare:


Se spala si se curata legumele, dupa care se trece la tocarea lor(pot fi si rase pe razatoarea mare). Eu calesc un pic legumele, adaug ceapa, morcovii, telina, ardeii si dovlecelul ultimul,

le las aproximativ 10 minute dupa care, adaug legumele un pic calite in oala de ciorba si incep fierberea.

Separat se pregatesc perisoarele: amestecam carnea cu ouale, asezonam cu sare si piper si formam perisoarele, daca se desfac se pune un pic de faina dar nu foarte multa.

Cand sunt legumele fierte se adauga pastele(daca se doreste se poate foarte bine si fara, dupa gustul fiecaruia) si se continua fierberea, dupa ce acestea sunt fierte se adauga perisoarele

aproape de sfarsit se adauga borsul si pasta de tomate si se bate si un ou. Intr-adevar cam multe: paste, oua, perisoare dar cu un gust deosebit.

Nu pot sa va doresc decat pofta buna si sper sa va placa fotografiile atasate.


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de Perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu smantana