Ciorba de pastai uscate cu mamaliga si ceapa rosie

de Sylvia in Ciorbe, 29 Noi 2010 | 10211 vizualizari

COMENTARII (44)

ela 1

29.11.2010, 22:48

emotionant....m-ai lasat fara cuvinte cu introducerea facuta ....ma bucur mult ca te-am cunoscut,fie si numai virtual

kamy 1

30.11.2010, 01:21

dupa atatea ce s-au zis....eu ce sa mai spun???......

nadina73 1

30.11.2010, 01:47

felicitari sylvia pentru reteta cu numarul 300reteta e grozava cu toate ca nu am incercat pana acumasper la anu daca ne ajuta Bunul Dumnezeu sa fim sanatosi sa i spun mamai mele sa-mi strnaga si mie

divainbucatarie 1

30.11.2010, 08:57

bun!!!!!!!!!!

epurasha2bb 1

30.11.2010, 08:58

Sylvia excelent!

florian 1

30.11.2010, 09:40

Offff...din ce în ce mai puţini oameni înţeleg aceste lucruri...
5 stele pentru bunicile noastre!

Mitinita 1

30.11.2010, 10:04

felicitari si mersi ca mi-ai adus aminte de bunica mea,care imi dadea sa mananc ciorba cu mamaliga si ceapa!

Ramonica 1

30.11.2010, 11:11

lilik 1

30.11.2010, 11:34

f frumos ceea ce faci si ceea ce spui....fara amintiri am fii goi si pacat k lucrurile importante si traditiile se pierd

Criss 1

30.11.2010, 12:25

Arata foarte bine ciorba. Nici nu stiam ca se pastreaza pastaile uscate.

Sylvia 1

30.11.2010, 12:58

Ma bucur ca v-a placut ciorba aceasta si va multumesc pentru cuvintele frumoase

MIUTA 1

30.11.2010, 19:56

Felicitari Sylvia pentru reteta minunata pe care ai descris-o asa de frumos.Mi-au dat lacrimile,mi-am amintit de copilarie si de zilele de vara cand impreuna cu bunica mea intindeam pastai fierte la soare sa se usuce.E delicios ce ai facut tu aici ciorba ca la Bistrita

Teo 1

30.11.2010, 22:29

Silvia, eu o asteptam,este ciorba '' de garaoane'' asa cum este numita in zona mea, a Teleormanului; am sorbit odata cu tine; ce buna a fost...!

Sylvia 1

08.12.2010, 12:51

Teo iti multumesc de vizita stiu ca ai vb de ciorbita asta cu boabe prin ea, a fost excelenta
Miuta ma bucur ca iti place pai din jud Bistrita Nasaud imi trag eu radacinile de la munte

alinutzika 1

01.08.2011, 23:22

ce frumoasa introducere ai facut....aproape ca mi-au dat lacrimile gandindu-ma ce repede trece viata...Cat despre reteta, e pe placul meu..

Sylvia 1

14.05.2014, 00:55

Din pacate nu am mai mancat ciorba asta de ani de zile, trebue sa o rog pe mama sa imi usuce pastai si anul asta

CookieMonster 1

30.05.2014, 10:24

o bunatate!!!

Panacris 1

02.12.2014, 08:22

babi5 1

16.12.2014, 08:36

Super buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata verde