Ciorba de pastai fasole galbena lata

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 29 Iun 2020 | 11200 vizualizari

 

  Nu mai ai nevoie nici de carne la aceasta fasole pastai, atat de buna este. Pastaile de fasole lata galbena sunt carnoase si foarte gustoase. Aceasta ciorba poate fi preparata intr-o zi de post.  Puneti langa ea ceapa verde, ardei iute si masa va fi perfecta.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole galbena, lata - pastai
  • 4 linguri ulei
  • 3 morcovi tineri
  • 1 patrunjel tanar radacina cu tot cu frunze
  • 1 felie de telina + 2 tije verzi cu frunze
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1 lingurita rasa piper negru macinat
  • 1 pahar bulion de rosii
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pastai fasole galbena lata:

  1. Fasolea se spala, se rup capetele si se taie bucati de 2-3 cm.
  2. Spalati si curatati restul legumelor.
  3. Maruntiti ceapa verde si usturoiul.
  4. Taiati morcovii, telina si patrunjelul in cuburi sau rondele - cum va place.
  5. Inabusiti usor ceapa, usturoiul si legumele in ulei.
  6. Adaugati boiaua de ardei si tijele verzi, maruntite.
  7. Turnati deasupra 2 l apa fierbinte [ pentru a grabi pregatirea ]. Sarati.
  8. Adaugati fasolea lata si fierbeti 30 minute.
  9. Incercati daca fasolea este fiarta. Radacinoasele fiind tinere, se patrund foarte repede.
  10. La sfarsit acriti cu bulion de rosii si mai lasati sa fiarba cateva minute .Piperati.
  11. Serviti ciorba de fasole pastai alaturi de ceapa verde si ardei iute.
  12. Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Serviti ciorba de fasole pastai alaturi de ceapa verde si ardei iute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai fasole galbena lata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

30.06.2020, 20:11

Sotul meu iubeste ciorba asta, mai ales ca are multe pastai!

dantes 1

02.07.2020, 16:32

Buna!

Gherca Daniela 1

02.07.2020, 16:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu legume si perisoare de ciuperci - Reteta gustoasa de post