Ciorba de loboda rosie

de lucy2002 in Ciorbe, 6 Iul 2019 | 2756 vizualizari

 

O ciorba usoara cu foarte multe legume numai buna in perioada de vara. Se poate servi cu smantana sau fara, asa cum va place.
Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 4 legaturi de lobada rosie
  • 1 ceapa rosie
  • 2 fire ceapa verde
  • o punga de legume congelate pentru ciorba
  • brocoli cateva buchetele
  • 1 tija apio
  • patrunjel , leustean frunze
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • suc de rosii
  • 50 ml bors pentru acrit
  • 3 litri de apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda rosie:

Se curata legumele, se spala si se taie cat de marunt va place.

Intr-o oala punem uleiul si ceapa la inmuiat, dupa 7 minute adaugam radacinoasele (punga cu legume congelate pentru ciorba) ceapa verde, tija apio, adaugam sare si piper si lasam pe foc pana se patrund bine. Adaugam buchetelele de brocoli lasa 5 minute si adaugam loboda rosie taiata nu foate marunt, amestecam si adaugam apa calda. Se lasa pe foc nu foarte mult pana legumele (radacinoasele) sunt bine facute. Adaugam sucul de rosii si borsul pentru acrit, lasam sa dea un clocot -doua, oprim focul si adaugam verdeata tocata fin patrunjelul si leusteanul. Se poate servi atat calda cat si rece.

 

 

TIPS-URI

1

folositi intotdeauna apa calda, nu rece.

2

se poate pune si orez

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 50 %
999.99 lei
499.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

07.07.2019, 16:36

Rocsi 1

07.07.2019, 20:32

Si noi facem ciorba cu loboda rosie, dar si cu cartofi!

dantes 1

10.07.2019, 16:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de legume