Ciorba de loboda rosie

de dakris in Ciorbe, 19 Mar 2012 | 19482 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 legaturi loboda
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1/2 telina
  • putin pastarnac
  • 1 ou
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 80 ml ulei
  • sare, delikat, bors magic
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda rosie:

Se rup coditele la firele de loboda astfel incat sa ramana numai frunzele care se spala cu apa din abudenta. Intr-o tigaie cu capac in care se pun 80 ulei se adauga loboda tocata pentru a se cali pret de cateva minute (pana se inmoaie).

Legumele se curata, se spala si se taie dupa preferinta. Se pun la fiert intr-o oala cu 5 l apa si, cand sunt aproape fierte, se adauga loboda calita impreuna cu care mai fierb inca 10 min. Se adauga pasta de tomate, apoi sare, delikat si bors magic. Se mai lasa 10 min sa fiarba si se adauga oul batut. Dupa 1-2 min si se adauga leusteanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de lapte bătut