Ciorba de loboda cu maruntaie de pui

de katty in Ciorbe, 24 Mai 2020 | 2011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de la un pui (spate, aripi,pipota)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • 2 legaturi loboda
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 galbenusuri
  • 150 gr smantana
  • leustean verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda cu maruntaie de pui:

Spalam bine carnea de pui si o punem la foc intr-o oala, acoperita cu apa rece. Spumam bine, apoi adaugam ceapa, morcovul si ardeiul gras tocate fin. Fierbem pana carnea si legumele sunt moi, completam cu apa cat este nevoie, adaugam sare si piper si mai dam cateva clocote.

Adaugam loboda spalata si taiata mai marunt. Dam cateva clocote ca loboda sa se inmoaie usor, apoi dregem ciorba cu smantana batuta cu galbenusurile. Adaugam leusteanul tocat fin si oprim focul.  

TIPS-URI

1

daca aveti pui de tara fierbeti carnea de jumatate inainte de a pune legumele

2

puteti acri ciorba cu zeama de lamaie sau otet dupa preferinta

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda cu maruntaie de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de primavara