Ciorba de loboda

de Sim0na in Ciorbe, 1 Mai 2012 | 5281 vizualizari

 

UPDATE: Cu scuzele de rigoare am modificat in text, acolo unde in loc de loboda am scris spanac.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg loboda
  • 10 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • ½ ardei gras rosu
  • 2 oua
  • 2 linguri orez
  • sare
  • 3 linguri bors
  • leustean
  • patrunjel
  • marar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Loboda am curatat-o si spalat-o bine, in mai multe ape.

Ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul gras le-am tocat marunt si le-am calit in putin ulei. Apoi am adaugat apa calda (cca 6 litri) si sare, si am lasat sa fiarba legumele. Am pus orezul si am mai lasat cateva minute, apoi am pus loboda am taiat-o in fasii de cca 1-2 cm. Am lasat-o sa fiarba cca 5 min, apoi am adaugat si zarzavarul tocat marunt. Dupa cateva clocote, am adaugat borsul, am portivit de sare, iar dupa cateva minute am oprit focul.

Eu am impartit ciorbita in 2: una am lasat-o asa, iar in cealalta am mai lasat-o pe foc, am batut cele 2 oua, apoi am stins focul.

Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Sim0na 1

03.05.2012, 18:39

gurita_ta2005

laura_n 1

31.05.2012, 22:23

Preferata mea

Krystyan Trendy 1

19.05.2014, 10:45

buna ciorbica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de loboda, reteta simpla si autentica de la bunica