Ciorba de loboda

de Sim0na in Ciorbe, 1 Mai 2012 | 4927 vizualizari

 

UPDATE: Cu scuzele de rigoare am modificat in text, acolo unde in loc de loboda am scris spanac.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg loboda
  • 10 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • ½ ardei gras rosu
  • 2 oua
  • 2 linguri orez
  • sare
  • 3 linguri bors
  • leustean
  • patrunjel
  • marar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Loboda am curatat-o si spalat-o bine, in mai multe ape.

Ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul gras le-am tocat marunt si le-am calit in putin ulei. Apoi am adaugat apa calda (cca 6 litri) si sare, si am lasat sa fiarba legumele. Am pus orezul si am mai lasat cateva minute, apoi am pus loboda am taiat-o in fasii de cca 1-2 cm. Am lasat-o sa fiarba cca 5 min, apoi am adaugat si zarzavarul tocat marunt. Dupa cateva clocote, am adaugat borsul, am portivit de sare, iar dupa cateva minute am oprit focul.

Eu am impartit ciorbita in 2: una am lasat-o asa, iar in cealalta am mai lasat-o pe foc, am batut cele 2 oua, apoi am stins focul.

Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda