Ciorba de loboda

de Sim0na in Ciorbe, 1 Mai 2012 | 4791 vizualizari

 

UPDATE: Cu scuzele de rigoare am modificat in text, acolo unde in loc de loboda am scris spanac.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg loboda
  • 10 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • ½ ardei gras rosu
  • 2 oua
  • 2 linguri orez
  • sare
  • 3 linguri bors
  • leustean
  • patrunjel
  • marar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Loboda am curatat-o si spalat-o bine, in mai multe ape.

Ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul gras le-am tocat marunt si le-am calit in putin ulei. Apoi am adaugat apa calda (cca 6 litri) si sare, si am lasat sa fiarba legumele. Am pus orezul si am mai lasat cateva minute, apoi am pus loboda am taiat-o in fasii de cca 1-2 cm. Am lasat-o sa fiarba cca 5 min, apoi am adaugat si zarzavarul tocat marunt. Dupa cateva clocote, am adaugat borsul, am portivit de sare, iar dupa cateva minute am oprit focul.

Eu am impartit ciorbita in 2: una am lasat-o asa, iar in cealalta am mai lasat-o pe foc, am batut cele 2 oua, apoi am stins focul.

Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba olteneasca de loboda