Ciorba de linte

de Anett in Ciorbe, 13 Mar 2016 | 3709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g linte
  • 3 morcovi
  • 2 patrunjel ( radacina)
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita mustar
  • foi de dafin
  • sunca si carnati afumati ( dupa gust)
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de linte:

Se spala lintea de cateva ori, apoi se lasa cateva ore ca sa se inmoaie, de preferat peste noapte.

Intre timp curatam morcovii, patrunjelul, ceapa si usturoiul. Le taiem in cubulete impreuna cu carnatii si sunca.

Se pune la fiert lintea impreuna cu legumele si carnea. Adaugam si foii de dafin, sare si piper dupa gust. Fierbem cam 30 de minute, mai precis pana cand lintea e coapta.

Amestecam 1 lingura de faina cu o lingura de smantana si o lingurita de mustar, apoi adaugam incet in supa amestecand continuu apoi fierbem pentru cateva minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de linte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mercimek corbasi - Ciorba de linte