Ciorba de leurda reteta cu afumatura si smantana

de alinutzika in Ciorbe, 9 Sep 2011 | 17995 vizualizari

COMENTARII (12)

adry88 1

10.09.2011, 08:44

foarte buna ciorbita

Lau 1

10.09.2011, 13:50

buna

alinutzika 1

10.09.2011, 14:13

va multumesc!

Cris2711 1

10.09.2011, 14:14

arata fantastic

alinutzika 1

10.09.2011, 14:23

multumesc criss...te pup

kamy 1

10.09.2011, 17:49

tare buna ciorbita asta

MotanLaOale 1

12.09.2011, 08:37

interesanta

jolygina 1

12.09.2011, 09:12

nu am mancat niciodata dar cred ca-i foarte buna

alinutzika 1

12.09.2011, 13:57

va multumesc de aprecieri..

alinutzika 1

12.09.2011, 13:58

incearc-o la primavara, jolygina...e foarte buna (asta daca iti place si supa de salata, urzici, etc.) E din grupa lor..

mamaieelena 1

12.09.2011, 23:18

Kori 1

26.09.2011, 08:52

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu peste afumat