Ciorba de legume si conopida

de susu in Ciorbe, 16 Dec 2010 | 6297 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Cateva buchetele de conopida
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de leustean
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 2 cartofi
  • 1 telina mica
  • 1 cana zeama de corcoduse pentru acrit
  • 4-5 rosii
  • Pasta de tomate
  • 1 mana fasole galbena
  • Patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume si conopida:

Calim putin ceapa tocata si apoi morcovul dat prin razatoarea mica. Adaugam si ardeiul tocat si mai calim cateva minute. Stingem cu apa clocotita, cam 1 l si adaugam restul de legume. Conopida se desface buchetele si se pune in apa cu sare si otet. Cand au fiert legumele pe jumatate adaugam conopida, fasolea si rosiile pasate care fierb mai repede. Adaugam verdeata si zeama de corcoduse, eu am avut congelata, e foarte buna si eu o folosesc mereu iarna. Dizolvam putina ciorba cu bulion si vegeta si adaugam la ciorba. Potrivim de sare si la sfarsit daca vreti adaugati un ou zdrente. Se serveste cu iaurt.

TIPS-URI

1

Pentru o culoare deosebita caliti morcov ras prin razatoarea mica si ardei gras rosu taiat cubulete

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă albă de văcuță, preparată la Zepter