Ciorba de legume cu rasol de vita

de Bya Ralu in Ciorbe, 19 Noi 2015 | 9073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  2 bucati de rasol de vita
  • 1 ceapa mica 
  • 1-2 morcovi
  • 3-4 cartofi
  • 1/2 cutie de fasole pastai
  • 2-3 linguri de naut din conserva
  • 2 linguri de rosii in bulion
  • ulei de masline
  • vegeta/bors maggi cu smantana/piper
  • 2 linguri de smantana
  • patrunjel proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu rasol de vita:

 

In oala de ciorba se pune apa si se pun bucatiile de carne la fiert pentru 45 minute.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline,impreuna cu morcovul taiat rondele,dupa care se pun in oala de ciorba.

Cartofii se taie cuburi si se pun si ei la fiert.

Fasolea pastai si nautul se pun aproape de sfarsit cand celalalte legume sunt fierte.

Se pun condimentele dupa gust si cele 2 linguri de rosii in bulion.

La final smantana se amesteca bine cu zeama din ciorba si se toarna in oala(acesta fiind luata de pe foc).

Se pune patrunjel proaspat tocat marunt.

TIPS-URI

1

 Se poate pune si tarhon in otet

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu rasol de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

mirela0911 1

11.12.2015, 09:18

Ce bună e ciorba!

reisnaor_2006 1

11.12.2015, 11:01

Bya Ralu 1

11.12.2015, 11:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba rapida de legume cu leustean