delicioasa
curatam ceapa, o spalam si o tocam.
O punem la sotat in 4 linguri ulei de masline pentru cinci minute la foc mediu.
Adaugam apoi legumele congelete si cartofii curatati, spalati si taiati cubulete mici.
Punem apa in oala peste legume, sare si piper dupa gust, foaia de dafin si acoperim oala lasand ciorba sa fiarba la foc potrivit cca 30 minute.
Desprindem buchetelele de broccoli, cotorul il spalam, il curatam de partea lemnoasa apoi il dam pe razatoarea fina.
Adaugam cotorul de broccoli ras peste celelalte legume care fierb.
Dupa ce furculita patrunde usor in cubuletete de carofi adaugam buchetelele de broccoli si rosiile cherii taiate in sferturi, si mai fierbem ciorba inca 15 minute.
Oprim focul, adaugam usturoi granulat, marar si patrunjel verde si servim aceasta minunata ciorba de legume cu parmezan ras dupa gust.
Pofta buna!