Ciorba de potroace ( cu carne de curcan)

de Sidy in Ciorbe, 7 Iul 2011 | 4949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de curcan
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 100 g varza acra
  • zeama varza acra
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • piper
  • smantana( optional )
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de potroace ( cu carne de curcan):

Se pun la fiert bucatelele de carne in apa cu sare. Cind fierbe se ia spuma lasata. Zarzavatul se curata si se taie rondele , iar ceapa se lasa intreaga. Adaugam legumele  peste carnea din oala.

Se pune si varza murata( spalata in 2-3 ape)si cartoful taiat cubulete mici. Se potriveste gustul de sare si piper . Se lasa sa fiarba bine toate. Cand sunt bine fierte toate se adauga zeama de varza acra si marar si patrunjel verde tocat. Cine doreste poate adauga smantana.

Pofta mare sa aveti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace ( cu carne de curcan)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

mamaieelena 1

07.07.2011, 13:26

kamy 1

07.07.2011, 20:44

acuma as papa o portie

divainbucatarie 1

08.07.2011, 10:50

yammy!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu corcoduse