Ciorba de legume

de madi_marin in Ciorbe, 29 Mai 2010 | 5958 vizualizari

COMENTARII (13)

Bucataria_lui_Tavi 1

29.05.2010, 12:57

Nu refuz niciodata un bors de legume

Roxana 1

29.05.2010, 13:14

bun bun

Bucataras 1

29.05.2010, 14:20

madi_marin 1

29.05.2010, 16:22

am portii pentru toata lumea.... e foarte buna ciorbita, mai ales pe caldurile astea cand ai nevoie de ceva usor si racoritor.....

Miha 1

29.05.2010, 16:42

ela 1

29.05.2010, 16:43

ce bine arata,eu nu mananc ciorbe dar a ta tare imi place,

madi_marin 1

29.05.2010, 19:22

oo....pai eu daca nu am o ciorba sau o supa in frigider zi de zi.....n+am facut nimic....

Rocsi 1

29.05.2010, 19:41

si eu o portie te rog

madi_marin 1

29.05.2010, 19:47

rocsi....s+a facut...

nadina73 1

29.05.2010, 23:39

ce bun e super 5 linguri..........furcu

Teo 1

30.05.2010, 22:55

ce aglomeratie printre legume ! de-mi dau ele? o avere, vitamine si putere !

madi_marin 1

31.05.2010, 10:07

Teo....faci si versuri?....dragut....

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 11:01

foarte buna................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta