Ciorba de legume

de Dana Cristea - pusikmea in Ciorbe, 17 Mar 2011 | 3819 vizualizari

 

facta tot pentru regimul meu..insa cu putine modificari nici nu simti ca-i de regim

 

INGREDIENTE

  • o mana de spanac
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • telina
  • pastarnac
  • sfecla rosie
  • 1 cartof
  • 2 linduri de orez
  • un praf de sare
  • smantana ( optional )
  • patrunjel
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Spalam bine legumele, apoi le taiem dupa preferinte si le punem la fiert in apa rece, in afara de spanac, deoarece pe acesta il vom pune dupa ce celelalte legume s-au inmuiat.

Odata cu spanacul vom pune si orezul pe care l-am spalat in cateva ape si lasam sa fiarba impreuna.

La sfarsit punem putina sare si patrunjelul tocat fin.

Punem zeama de lamaie dupa gust.

Pentru cine nu tine regim poate servii cu smantana si ceapa verde sau ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rata