Ciorba de gaina si conopida

de dantes in Ciorbe, 12 Mar 2021 | 1908 vizualizari

 

Una din ciorbele mele favorite

 

INGREDIENTE

  • 1 kg gaina de tara
  • 500 gr buchetele de conopida
  • 2 buc morcovi
  • 2 buc cartofi albi
  • 2 buc rosii dupa gust
  • Sare dupa gust
  • piper alb macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gaina si conopida:

Pentru aceasta ciorba am ales carnea de gaina de casa, care e deosebit de gustoasa, desi ia mult timp la fierbere. Din acest motiv eu am pus-o la fiert in oala cu presiune circa 30 minute.

Am ales bucatile cu os (spate, aripi, gat, putin os de la piept). Cand a fiert avem mare grija cu capacul. Stingem focul si lasam putin timp inainte de a deschide oala. Intre timp pregatim legumele.

Le spalam si desfacem conopida in buchetele mici, iar restul legumelor le taiem cubulete.

La supa din oala, pe care am pus-o din nou la foc domol, adaugam legumele si le lasam sa fiarba inca 10 minute. Condimentam cu sare si piper dupa gust.

Cine doreste la servire poate adauga si o lingura de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gaina si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc usoara