Ciorba de gaina

de Lau in Ciorbe, 16 Feb 2011 | 4912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • eu am pus spatele si coasta de la gaina
  • bors acru
  • 2 linguri bulion
  • patrunjel
  • leustean
  • marar
  • 1 foaie de dafin
  • fidea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gaina:

Spalam carnea bine si o punem la fiert in apa punem si un pic de sare. O spumam de cate ori este nevoie si cand nu mai face spuma adaugam zarzavaturile tocate marunt in afara de patrunjel. Cand au fiert toate adaugam fideaua si mai lasam sa traga cateva clocote. Dupa care adaugam borsul dupa gust si potrivim de sare. Oprim focul adaugam patrunjelulu tocat. Si acoperim oala 10 min dupa care putem servi

TIPS-URI

1

eu am dres-o cu un ou batut dupa care am adaugat un pic de ciorba si am rasturnat-o in oala si am amestecat

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gaina" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

cismaru_nicoleta 1

16.02.2011, 14:47

LUK 1

16.02.2011, 14:48

f buna

Lau 1

16.02.2011, 15:21

multumesc fetelor pentru aprecieri si pentru ca ma ati primit cu multa caldura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors rusesc cu sfecla rosie