Ciorba de fasole verde-post

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 15 Mai 2010 | 8947 vizualizari

 

o ciorba de post foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 700 g fasole verde(pastaia rotunda)
  • 3 morcovi
  • 1 bucatata telina
  • 1/2 ardei rosu
  • pasta de tomate 1 cutie 200g
  • 1 ceapa
  • sare
  • 5-6 linguri paste fainoase stelute fara ou
  • 2 cani bors casa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde-post:

Se curata morcovul ,telina se taie bucatele,

se curata si ceapa si se pun sa fierba in apa cu sare si ardeiul taiat intr-o oala cu  3-4 litri cu apa

Fasolea se curata si se spala bine apoi se taie bucatele si se pune peste zarzavaturi si se lasa sa fierba impreuna toate

Cand fasolea si zarzavaturile sunt fierte se pun paste fainoase si se lasa sa fiarba 6-7 minute dupa care se pune pasta de tomate si borsul si se mai da 2 clocote

Se serveste cu ardei piscos(cui ii place ,mie personal nu,la sotu' da)

este o mancare de post foarte gustoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (9)

nadina73 1

16.05.2010, 18:50

multumesc rocsi mi-a venit in minte dupa ce am vazut reteta ta de ciorba

epurasha2bb 1

18.05.2010, 18:37

ce frumosarata asa cu stelute!

mariac 1

18.05.2010, 20:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta